Natrol Stress & Anxiety

Natrol
1341-3103
  • Иновативна ДНЕВНА и НОЩНА формула
  • Осигурява СПОКОЙСТВИЕ
  • Спомага за намаляване на СТРЕСА
  • Стимулира позитивното мислене
  • Подобрява съня
25,49 лв.
Без данък
Разфасовка
Количество

Какво представлява Natrol Stress & Anxiety?

Natrol Stress & Anxiety е иновативна хранителна добавка, която съчетава дневна и нощна формула за облекчаване симптомите на стрес и безпокойство.

В натовареното съвременно ежедневие стресът е нещо обичайно, с което трябва да сме свикнали. Той обаче има способността да отнема жизненоважни вещества от организма ни, а това води до обща отпадналост, преумора, безпокойство, липса на концентрация, безсъние, раздразнителност и други неприятни фактори.

За да се преборим успешно в работата, със семейните ангажименти, лични и професионални проблеми имаме нужда от спокойствие, а то се крие в една доза от продукта Stress & Anxiety на Natrol. Таблетките са представени в двойна опаковка, която предлага дневна и нощна формула. С дневната доза от продукта, може да преборите негативното влияние от стреса, да си върнете позитивното мислене и да се фокусирате върху важните за вас неща. Дневна доза Стрес и Безпокойство предлага микс от витамини от група В, 5-НТР и Л-Теанин. 5-HTP представлява аминокиселина, която участва в производството на серотонин. Л-теанинът използван в Natrol Stress & Anxiety е добит от екстракт от зелен чай и както него увеличава алфа вълните в мозъка. Те от своя страна са пряко свързани с релаксацията и спокойствието.

Чрез нощната формула на Стрес и Безпокойство може да доставите на организма така важните му валериан, калций, екстракт от гроздово семе, мелатонин и L-глутамин, за да осигурите оптимално ефективна релаксация на организма по време на сън.

Продуктът на Natrol е с клинично тествани и доказани съставки. Разделен е в две формули, заради различния състав на таблетките, които имат своето действие и значение в определен етап от денонощието.

Освен това Natrol Stress & Anxiety е нелекарствен продукт и не води до привикване.

Начин на употреба :
Дневна формула – приемайте по 1 или 2 таблетки дневно, по време на хранене.
Нощна формула – приемайте по 1 таблетка непосредствено преди лягане, вечер.
 

изпрати запитване за продукта

dc7fe5fff9616f2775d3e31577b424fa.jpg

Отзиви

Natrol Stress & Anxiety

  • Иновативна ДНЕВНА и НОЩНА формула
  • Осигурява СПОКОЙСТВИЕ
  • Спомага за намаляване на СТРЕСА
  • Стимулира позитивното мислене
  • Подобрява съня
Напишете вашия отзив
 
Избери рейтинг:
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение