Филтър
Филтър
Наличност arrow_drop_down
Наличност
Съставки arrow_drop_down
Съставки

Безсъние

Модерните хапчета за сън – безвредният начин да си осигурим спокойствие, здраве и дълголетие!

Защо сънят е толкова важен и кои проблеми могат да решат хапчетата за сън?

Сънят е състояние, характерно за повечето живи същества на планетата. Сънят е един от най-важните процеси за оцеляването на хората. По време на сън се намалява движението на тялото, реагирането на външни стимули, променя се дишането, мозъкът обработва приетата през деня информация, тялото възстановява силите си. Без сън хората могат да издържат едва няколко дни, преди да загинат. Но обикновено мозъкът има своите „защитни механизми“ – заспива въпреки всички предприети мерки за това. Подходящите хапчета за сън могат да Ви помогнат да подобрите качеството на съня, а с това и качеството Ви на живот!

Защо хапчетата за сън са толкова важна част от живота на хората в наши дни? Недостигът на сън е сериозен проблем в живота на съвременния човек. И неговото решение може би се крие в приема на хапчета за сън. За нас е от изключително значение да разполагаме с достатъчно енергия и тонус, за да се справим с предизвикателствата на ежедневието. Някои прости съвети и добавките, които има в съвременните хапчета за сън, могат да ни помогнат да си ги осигурим.

Освен трудното заспиване, който е може би най-честият проблем, свързан със съня, хапчетата за сън повлияват и качеството на съня. Хапчетата за сън могат да Ви помогнат ако страдате от чести събуждания през нощта и неспокоен сън. Хапчетата за сън елиминират чувството на умора, което някои хора изпитват дори след пълноценна порция сън. Смята се, че човек се нуждае между 7 и 9 часа сън, в зависимост от различните особености на всеки индивид. Хапчетата за сън могат да Ви осигурят спокоен сън през всички тези часове, а събуждането след хапчета за сън е по-лесно, тъй като човек вече се е заредил с енергия. С помощта на хапчетата за сън тялото получава всички позитиви от качествения сън. След употреба на хапчета за сън човек се чувства по-бодър, зареден с енергия и отпочинал. Съвременните хапчета за сън нямат никакви негативни ефекти за организма

Сънят е изключително важен за абсолютно всеки човек. Някои специалисти твърдят, че желанието за сън превъзхожда глада. Доказателство за тази теза е, че човек може да издържи повече време без храна, отколкото без сън. За да не се стига до такива екстремни ситуации – намерете най-подходящите хапчета за сън за Вас!

Безсъние 1 - телефон

Хапчета за сън - Съвременни

Какво съдържат съвременните хапчета за сън и полезни или вредни са те?

Много хора свързват словосъчетанието „хапчета за сън“ с нещо опасно и негативно. Факт е, че съществуват хапчета за сън, които съдържат силни медикаменти, които не са в графата „безобидни“ за здрави индивиди. Но със сигурност е важно да отбележим, че тези хапчета за сън се предписват задължително от лекар и то на хора със сериозни здравословни проблеми. Много психически заболявания водят до нарушения в съня, което принуждава болните да се насочат към хапчета за сън, които да им помогнат с този проблем. Може би точно оттук идва „лошата слава“ на хапчетата за сън.

Но заблудата за опасните и пристрастяващи хапчета за сън се разсейва светкавично днес, с помощта на напредването на технологиите и може би парадоксално – с поглед към природните методи. Съвременните хапчета за сън съдържат съставки, които са безвредни и по напълно натурален начин подпомагат съня. В наши дни хапчетата за сън всъщност се доближават повече до хранителните добавки. А както знаем – хранителните добавки са натурален и безопасен начин да поддържаме здравето си. Хапчетата за сън, съдържащи натурални съставки, се предлагат без лекарско предписание и са напълно безвредни.

Съвременните хапчета за сън съдържат една основна и незаменима за добрия сън съставка – мелатонин. Мелатонинът е мощен антиоксидант, който ефективно спомага за унищожаването на свободните радикали в организма – факт, който справедливо му е спечелил названието „хормон на младостта“. Мелатонинът е ключова съставка на хапчетата за сън, защото по естествен начин подобрява качеството на съня и съдейства за достатъчното акумулиране на енергия, която е необходима в ежедневието ни. Мелатонинът се секретира от тялото, но намаленото му количество влияе върху нашия сън. Затова ако усетим, че имаме трудности със заспиването, често събуждане или умора дори след достатъчно дълъг сън – трябва да помислим за хапчета за сън с мелатонин. Много хора всъщност си мислят, че хапчетата за сън с мелатоник влияят на естествената секреция. Това е една от поредните заблуди, имаща за цел да „докаже“, че хапчетата за сън са вредни пристрастяващи. Хапчетата за сън с мелатонин са естествен и безопасен начин да подобрим нощната си почивка.

Освен всичко друго, мелатонинът влияе и на нивата на стреса в организма. Така че освен за по-добър сън, хапчетата за сън могат да ни помогнат да се сдобием и с по-добро настроение, при това напълно натурално! Хапчетата за сън с мелатонин трябва да се приемат 30-60 минути преди лягане, тъй като ефектът е бърз. Обогатените с мелатонин хапчета за сън не причиняват сънливост през деня, а точно обратното – човек е по-ведър и енергизиран.

Хапчетата за сън с мелатонин съвсем не са опасни. Всъщност хапчетата за сън са верен съюзник в битката за качествен и спокоен сън, който ни зарежда и ни подготвя за всички предизвикателства на забързания ден!

Безсъние 2 - ръце

Хапчета за сън - Разгледайте при нас!

Какво друго можем да направим, за да подобрим съня си, освен да приемаме хапчета за сън с мелатонин?

Никое хапче не може да ни помогне, ако не осигуряваме на тялото си необходимото време да се възстанови. Недостигът на сън, колкото и да е качествен той, може да бъде пагубен за здравето ни. Хроничното недоспиване също така може да повлияе върху реакциите и способността ни да запаметяваме. Често при недоспиване ставаме тревожни и раздразнителни. Хапчетата за сън предотвратяват тези негативни последици, стига да даваме на тялото си необходимото време да „презареди“ енергията си.

Друго освен приема на хапчета за сън, което може да повлияе положително, е ограничаването на тежката храна вечер. Вечерята трябва да е лека и здравословна и да е приета преди повече от два часа и половина преди лягане. Приемът на хапчета за сън се обезмисля, ако непосредствено преди лягане консумираме кафе, енергийни напитки или алкохол. Физическата активност през деня също помага за спокойни нощи и здравословен сън. Хапчетата за сън, физическата активност и здравословното хранене са идеалната комбинация за спокойни нощи.

Освен хапчетата за сън с мелатонин, за отличен сън се препоръчва да се приемат оптимални количества магнезий, тианин, триптофан и витамин Б комплекс. Наличието на достатъчно количество от тези вещества в организма може още повече да засили позитивите от приема на хапчета за сън.

Безсъние 3 - болки

Хапчета за сън - Вземете от нас!

Ако следвате всички изброени съвети и едновременно с това приемате хапчета за сън, съдържащи мелатонин, Вие си гарантирате здрав, пълноценен и енергизиращ сън, след който ще се събудите готови за предизвикателствата на деня. Не отлагайте решението на проблема. Недостигът и лошото качество на съня могат да се отразят пагубно за здравето. Разгледайте нашите продукти и не се колебайте да откриете своите нови помощници – хапчетата за сън. За спокойни нощи, прекарани в дълбок сън и прекрасни дни, изпълнени с енергия!

Защо сънят е толкова важен и кои проблеми могат да решат хапчетата за сън?

Какво съдържат съвременните хапчета за сън и полезни или вредни са те?

Какво друго можем да направим, за да подобрим съня си, освен да приемаме хапчета за сън с мелатонин?

Повече

Налични са 11 продукта.

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)
Активни филтри
Natrol Relaxia Night Calm | 50 gummies
1 Review(s) 
Разфасовка: 50 gummies
Редовна цена 46,99 лв. -20% Цена 37,59 лв.
  • Намалена цена
Natrol Sleep 'N Restore | 20 tabs
0 Review(s) 
Разфасовка: 20 tabs
Редовна цена 22,99 лв. -20% Цена 18,39 лв.
  • Намалена цена
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение