Всичко за Калциев Д-Глюкарат

Публикувано 2015-10-10 18:46:28
Категории Новини

Всичко за Калциев Д-Глюкарат

Калциевият Д-Глюкарат представлява калциева сол на Д-Глюкаровата киселина, която е натурална субстанция, съдържаща се в повечето плодове и зеленчуци. Малки количества от това естествено вещество се съдържа и в човешкото тяло, осъществявайки дейността на бета-глюкуронидазата – ензим, стимулиращ нормалното протичане на процесите в организма. Калциевият Д-Глюкарат подпомага процеса на детоксикация в организма и оптимизира поддържането на хормоналния баланс. Това негово свойство съдейства за енергизирането и жизненонеобходимото обновяване на организма и неговите защитни сили.

 

 

 

 

 

 

Какво е приложението на Калциев Д-Глюкарат?

 

Калциев Д-Глюкарат може да бъде използван при следните проблеми:

 

1.Нарушен хормонален баланс при жените – хормоналният дисбаланс при жените е изключително сериозен проблем, тъй като при него могат да настъпят усложнения, имайки драматичен ефект върху развитието на клетките. Естрогенът е изключително мощен хормон и при излишък той създава проблеми при клетъчния метаболизъм в тялото.Калциевият Д-Глюкарат помага на тялото да премахне излишния естроген, като по този начин облекчава естроген-чувстителните тъкани.

 

2.Интоксикация на организма – това също е един от основните проблеми, с които се бори Калциевият Д-Глюкарат. Глюкаровата киселина действа директно на токсините в тялото и отслабва тяхното канцерогенно действие. Освен това, редовната употреба на Калциев Д-Глюкарат доказано предпазва тялото от токсини и свободни радикали.

 

3.Ракови образования –  Калциев Д-Глюкарат играе важна роля при борбата с раковите клетки в тялото. Скорошни проучвания доказват, че редовната употреба на Калциев Д-Глюкарат може да има противораков ефект, но при прилагането на лечение с Калциев Д-Глюкарат трябва да се вземе предвид и състоянието на самия пациент, тъй като дозировките при подобна терапия са в пъти над препоръчителната дневна доза.

 

 

С какво можем да комбинираме Калциев Д-Глюкарат?

 

Калциев Д-Глюкарат е изключително мощен продукт, който може да бъде приеман самостоятелно, но за увеличаване на антиоксидантния потенциал на Калциев Д-Глюкарат, той може да бъде комбиниран с Ресвератрол. Двата продукта имат изключително силен синергичен ефект, който предпазва тялото от токсини , а в същото време предотвратява симптомите на канцерогенеза на кожата.

 

 

Кой продукт, съдържащ Калциев Д-Глюкарат, да избера?

 

При избора на продукт, съдържащ Калциев Д-Глюкарат трябва да се вземе под внимание произхода му. Най-добрият вариант Natrol Calcium D-Glucarate, който е 100% натурален, с изцяло растителен произход. Механизмът на действие на Калциевия Д-Глюкарат на Natrol се изразява в способността му да инхибира активността на бета-глюкуронидазите – ензими, ситуирани в някои бактерии, които представляват част от чревната микрофлора. Процесът на инхибиране на тези ензими позволява на организма ефективно да елиминира токсините.

 

 

Каква е препоръчителната дневна доза?

 

Препоръчителната дневна доза е от порядъка на 500мг. дневно, но тя може да варира, зависимост от състоянието човек. При хормонален дисбаланс, може да бъде увеличен до 1000мг. дневно, но тази доза предварително трябва да бъде консултирана с лекар.

 

 

 

 

 

 

 

 

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение