Стимулирайте мускулния растеж и ерекцията с Л-Аргинин

Публикувано 2015-08-05 15:32:58
Категории Супер Мъж

Стимулирайте мускулния растеж и ерекцията с Л-Аргинин

Л-Аргинин е есенциална аминокиселина, която играе важна роля при проблеми с мъжкото здраве. Л-Аргинин може да се използва при лечение на сърдечно-съдови заболявания, еректилна дисфункция или растежен стимулант. Л-Аргинин участва активно при изграждането на мускулатурата като се включва в състава на белтъците.

 

Какви са ползите от приема на Л-Аргинин?

 

Л-Аргинин допринася за поддържане на общия тонус на организма, като подпомага функцията на мускулите, давайки им големи количества енергия. Той се грижи за изграждането на мускулни и съединителни тъкани, а също така тонизира тялото. Л-Аргинин има способността да стимулира производството на хормон на растежа и подобрява еректилната способност при мъжете. Освен това, Л-Аргинин е ключова аминокиселина, която играе важна роля при производството на азотен оксид в тялото. Л-Аргинин е нужен на тялото, за да произведе креатин, участващ в синтеза на белтъци в мускулите. Малко известен факт е, че Л-Аргинин работи доста ефективно за имунната защита на организма, като укрепва кръвоносните съдове и артериите.

 

Как се усвоява Л-Аргинин от организма?

 

Л-Аргинин се абсорбира от тънките черва, като една част навлиза в кръвообращението, а останалата част от него се транспортира до черния дроб, където се метаболизира. Най-голяма концентрация на Л-Аргинин се наблюдава до 1 час след хранене или прием на хранителна добавка.

 

Кои храни съдържат най-големи количества Л-Аргинин?

 

Най-големите източници на Л-Аргинин са животинските протеини. Месото и растителните източници на белтък са най-подходящи, ако искате да увеличите концентрацията на Л-Аргинин в тялото си чрез храна. Също така, Л-Аргинин се съдържа и в някои видове ядки и семена като фъстъци и бадеми.

 

Какви са оптималните дневни дози Л-Аргинин?

 

При определяне на дневната доза Л-Аргинин се взима под внимание целта, с която ще се приема Л-Аргинин като хранителна добавка. Дозировките варират от 2гр. до 20гр. дневно. Като оптимална доза може да се посочи 3гр. дневно, с цел подобряване на циркулацията на кръвта, антиоксидантна защита, подобряване на ерекцията и предпазване от сърдечни проблеми.

 

Каква хранителна добавка, съдържаща Л-Аргинин , да избера?

 

При избора на хранителна добавка , съдържаща Л-Аргинин, трябва да се вземе предвид произходът на самата аминокиселина. Най-добре е да изберете Л-Аргинин в свободната Л-форма , който е и най-ефективен. Natrol L-Arginine е най-подходящият продукт избор, тъй като той съдържа Л-Аргинин в свободна форма с изключителна чистота, доказан произход и мощен ефект. Natrol L-Arginine помества в състава си витамини от B групата, които оптимизират енергийните процеси, осигуряват мощен енергиен поток и по-голяма издръжливост при физически натоварвания.

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение