Активизирай метаболизма си с малинови кетони и извай тяло за милиони!

Публикувано 2013-07-15 11:21:04
Категории Диети и Отслабване

Активизирай метаболизма си с малинови кетони и извай тяло за милиони!

Малиновите кетони (Raspberry Ketones) представляват естествено фенолно съединение, извличано чрез специфична технология от червените малини и намерило широко приложение под формата на диетична хранителна добавка. Любопитен факт е, че този любим на всички ни плод, дължи специфичния си сладостен аромат именно на това химично съединение в състава си.
      Малиновите кетони се налагат като особено популярна и предпочитана хранителна добавка в САЩ, където всъщност червените малини си спечелват звучното наименование „Новият суперплод за отслабване”.
Научно установено е, че малиновият кетон притежава действие, силно доближаващо се до това на синефрина. Според съвременни изследвания малиновите кетони успешно стимулират и регулират секрецията и синтеза на един от ключовите протеинови хормони – адипонектин. Той, от своя страна, взима интензивно участие в процесите, свързани с регулацията на метаболизма и нивата на мастните киселини и глюкозата. Необходимо е да се знае, че при наличие на по-високи нива на адипонектин в човешкия организъм, в него се наблюдават по-ниски нива на телесни мазнини.
      Чрез анализа на резултатите от сходни изследвания е установено, че структурната формула на малиновия кетон се доближава до тази както на вече споменатия синефрин, така и до същите на хормоните адреналин и ефедрин. Установено е, че малиновите кетони активизират същите рецептори, чиято чувствителност сме свикнали да отдаваме единствено на дейността на адреналина и ефедрина. Оттук се  затвърждава убеждението, че това химично съединение оказва осезаем ефект върху процеса на изгаряне на мазнините.

Ценни факти за малиновите кетони:
•    Свойствата и състава на малиновите кетони се използват и за целите на декоративната козметика и хранително-вкусовата индустрия: участват в състава на гримове и червила, както и в този на различни видове безалкохолни напитки и десерти, като сладоледа например!
•    Признат за един от най-ефикасните натурални фет-бърнъри!
•    Осигурява на тялото ефективен детоксикиращ ефект, като интензивно спомага за неговото пречистване от вредните излишни токсини и мастни киселини.
•    Малиновите кетони участват в способността на организма да ‘гори’ съдържанието на т.нар. „мастни депа”, включително и тези, наслоени в черния дроб!
•    Успешно стимулират разграждането и постепенното редуциране на вече образували се в проблемните зони мазнини!
•    Постигане на прекрасен оптимален ефект при комбинация между приема на тази натурална хранителна добавка и  умерено практикуване на интензивен спорт!
•    Съдействат за успешния контрол над досадното чувство за непрестанен апетит!
•    Доказано не предизвикват странични ефекти (безпричинна нервност, безсъние) при правилен и съобразен с режима на потребителя прием!
•    Важно е да се знае, че съдържанието на малинови кетони в един килограм червени малини варира от един до четири милиграма. Именно поради този факт е възможно разпространението на синтетичен вариант на този натурален продукт!
•    Официалното представяне на тази диетична хранителна добавка се състоя във февруарския брой за 2012 година на телевизионното предаване на един от най-популярните и обичани тв водещи и лекари в Америка – Доктор Оз! Самият той не прикрива ентусиазма си, когато препоръчва малиновите кетони с думите: „Чудo номер 1 в бутилка за изгаряне на мазнините!”
•    След това звездно въвеждане на малиновите кетони в света на здравословния начин на хранене, не е необходим дълъг период от време, за да се наложат като най-търсена и предпочитана хранителна добавка за отслабване!
 

search
Продукта е добавен в списъка с любими
Продукта е добавен за сравнение