Омега-3 Масло от Крил 1000mg 30 гел-капсули

Омега-3 Масло от Крил 1000mg 30 гел-капсули
Какво представлява Natrol Omega-3 Krill Oil?
Маслото от крил се извлича от ракообразен, скаридоподобен зоопланктон, притежаващ способността да образува внушителна по размер биомаса, варираща между 100 и 800 млн. тона и разпростираща се върху площ от няколко квадратни километра. Най-добре познат на науката е антарктическият крил, заемащ ключова позиция в екосистемата на студените океани.
Предлагано под формата на хранителна добавка, маслото от крил  представлява единствен по рода и ефикасността си източник на кардиопротективни Омега-3 мастни киселини и фосфолипиди.  Интересен факт за този природен продукт е, че оказва три пъти по-силно влияние върху човешкия организъм от това на по-добре познатото за потребителите рибено масло. Маслото от крил е предпочитано средство в грижата и защитата на сърдечно-съдовата система и ефективното поддържане на холестерола в норма. Крилът (Euphausia superb) съдържа омега-3 мастните киселини във фосфолипидна форма, което значително увеличава степента на тяхната усвояемост от човешкия организъм.
Omega-3 Krill Oil на Natrol представлява отличен избор в грижата за здравето на сърдечно-съдовата система. Той е уникален източник на кардиопротективни Омега-3 мастни киселини и съдържа клинично доказана по своята ефективност доза, целяща регулирането нивата на холестерола.
 
Поддържа здравето и функционалността на ставите
Участва в поддържането на триглицеридите в норма
Поддържа и подобрява познавателните процеси
Максимална усвояемост от организма
Без дъх на риба
Без стомашен дискомфорт
Лесни за поглъщане гел-капсули
100% чист NKO (Neptune Krill Oil)
Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 500 mg масло от крил, от които 133 mg омега-3 мастни киселини
 
Начин на употреба:
Приемайте по 1 гел-капсула веднъж дневно, по време на хранене.


43,99 лв


Сподели във Facebook