Мака 500mg 60 капсули

Мака 500mg 60 капсули
Какво представлява Natrol Maca?
Мака е билка, традиционно отглеждана в Перу и широко прилагана като ефективен енергитик, афродизиак и средство за подсилване на плодовитостта. Мака на Natrol успешно съчетава всички ползотворни ефекти от приема на това южноамериканско растение, концентрирани в удобна за преглъщане капсула, която съдейства за повишаване на сексуалната активност при представители както на мъжкия, така и на женския пол.
Мака е ключовият компонент в съдържанието на този продукт и представлява перуански корен, растящ единствено в централната част на планинската верига на Андите в Южна Америка. Освен че повишава нивата на плодовитостта и сексуалното желание, научни изследвания установяват, че екстрактът от Мака оптимизира енергитичните процеси и издръжливостта на организма. Тези изключителни свойства билката дължи на своето съдържание, богато на протеини, фибри, мазнини и минерали, сред които ключово е наличието на калций, магнезий, селен и желязо.
Необходимо е да се знае, че максимален ефект от приема на този продукт, се постига чрез употребата на стандартизиран концентриран екстракт от корен на Мака (в съотношение 4:1). Именно такава концентрация е присъща на екстракта, наличен в Natrol Maca.
 
Богат хранителен профил, съдействащ за правилното функциониране на метаболизма, растежа и развитието на тъканите
Стимулира сексуалната активност
Подобрява плодовитостта
Ефективно съдейства за хормоналното производство
Съдейства за производството на енергия и поддържане издръжливостта на организма
В препоръчителната доза за еднократен прием се съдържат 500mg екстракт от грудката на растението Мака
 
Начин на употреба:
Приемайте по 1 капсула дневно, по време на хранене.
 


25,49 лв


Сподели във Facebook